WIELERBOND VLAANDEREN

AFDELING OOST-VLAANDEREN

Button Strandlaan 3bis 9000 Gent

MTB - TRIAL

Nodrugs (sportwear)   zet schouders onder de Kids Challenge

De samenwerking komt er op de valreep van het nieuwe seizoen. “Er waren al langer gesprekken aan de gang”, aldus Stefan Van Ouytsel van NODRUGS, “maar deze samenwerking gaat verder dan het leveren van enkele truien of doneren van geld. Ze vergt een enorm committent van onze firma en van onze medewerkers. Bovendien moesten we het vertrouwen krijgen van iedereen binnen Wielerbond Vlaanderen zodat we de samenwerking de volgende jaren stap voor stap kunnen uitbouwen en actief meewerken aan de groei van de mountainbike sport in België.”

Nadat André Coppers omwille van gezondheidsredenen besloot om een stap terug te zetten, ging Wielerbond Vlaanderen op zoek naar partners die hen konden ondersteunen om de Kids Challenge verder uit te bouwen.

Tijdens die zoektocht is gebleken dat de visie op jeugd en mountainbike van Wielerbond Vlaanderen en NODRUGS vrijwel gelijk lopen waardoor beide partijen snel op zoek gingen naar de concrete invulling van de samenwerking. NODRUGS ondersteunt als wielerkleding merk al sinds het ontstaan de fietsende jeugd, getuige hun samenwerking met mountainbike scholen en jongerenteams.

Wielerbond Vlaanderen blijft uiteraard de drijvende kracht achter de Kids Challenge en zorgt voor de afhandeling van de inschrijvingen, de registratie, de controle van het parcours en alle andere wedstrijd gerelateerde zaken. NODRUGS sportswear en de moederfirma Sportune, werken actief aan de uitstraling van het evenement.

Het eerste jaar wordt een leerjaar voor beide partijen, vooral ook omdat André Coppers zodanig bezield was door de Challenge dat hij bijzonder veel én fantastisch werk verrichte in zijn eentje.

Werk dat nu door verschillende mensen wordt opgevangen. Gelukkig hebben de meeste organiserende clubs al de nodige ervaring met het inrichten van Kids Challenges waardoor we er gerust in zijn dat dit regelmatigheidcriterium haar status als ‘springplank’ voor jong mountainbike talent zal bevestigen.


Oost-Vlaanderen zoekt commissarissen v/m voor mountainbike wedstrijden  


Indien u zich op zaterdag of zondag enkele uurtjes kunt vrijmaken om te helpen de organisatie van het evenement

in goede banen te leiden, dan bent u de geknipte persoon!  

Wielerbond Oost-Vlaanderen biedt u : dagvergoeding – kilometervergoeding – kledij WBV – stage/opleiding –

gratis inkom op alle evenementen Wielerbond Vlaanderen

Iets voor jou? Interesse? Neem contact op met Liliane.destaebel@telenet.be of GSM 0472/299830

De Staebel Liliane

Reigerstraat 4 

9250 Waasmunster 

liliane.destaebel@telenet.be

tel. 052/46.12.20

gsm 0472/29.98.30


DEELNEMEN AAN BUITENLANDSE WEDSTRIJDEN:

Meer info: klik

KALENDER FLANDERS SERIE 2016

INFO

KALENDER KIDSCHALLENGE 2016

INFO